ОСТАВИ УСЕЩАНЕТО ЗА
АРОМАТ ДА ТЕ ВОДИ

ОБОНЯТЕЛЕН АНАЛИЗ НА ЕСПРЕСОТО

 

Обонянието е сложно и деликатно усещане; чрез ароматите и нюансите,
ние разпознаваме какво има около нас. Говорим за обонятелен анализ
когато оценяаме ароматът на еспресото, благодарение на обонянието ни.
Тази практика, подпомогната от малко тренинг, ни дава възможност да
доловим всички нюансни на аромата на еспресото.

 
Как да постигнем перфектната дегустация: Стъпка 2
Concentrati sull'Olfatto, prova a riconoscere tutti gli aromi
Пелини кафе

НЮАНСИТЕ, КОИТО ПРИСЪСТВАТ В АРОМАТА НА ЕСПРЕСОТО СА:

  • ЦВЕТЯ И
    СВЕЖИ ПЛОДОВЕ

     

    АРОМАТИ НА СВЕЖИ ЦВЕТЯ,
    ЦИТРУСОВИ ПЛОДОВЕ ИЛИ МЕД.

  • Fiori freschi agrumi e miele
  • Pesca, Mela, Limone, Pompelmo, Arancio, Rosa, Acacia, Zagara, Miele
  • ШОКОЛАД

     

    АРОМАТ НА КАКАО
    С НОТКИ НА
    ВАНИЛИЯ.

  • Sentori di Cacao e Vaniglia
  • cioccolato al latte, cioccolato fondente, cioccolato bianco
  • ПРЕПЕЧЕНА ЗАХАР

     

    ТОЗИ АРОМАТ ИДВА
    ОТ ЗАХАРТА, КОЯТО СЕ СЪДЪРЖА В ЗЪРНАТА,
    КОЯТО СЕ ТРАНСФОРМИРА ПО ВРЕМЕ НА
    ПРОЦЕСА НА ИЗПИЧАНЕ.

  • tostato
  • malto, pan tostato, brioche, caramello mou
  • ЯДКИ И СУШЕНИ ПЛОДОВЕ

     

    АРОМАТИ НА ЯДКИ И СУШЕНИ ПЛОДОВЕ,
    НАЙ-ВЕЧЕ ОРЕХИ,
    ЛЕШНИЦИ И БАДЕМИ.

  • Sentori di frutta secca, noci nocciole mandorle
  • mandorla, nocciola, noce, datteri, prugna secca
  • ПОДПРАВКИ

     

    АРОМАТИ НА БИЛКИ
    И ПОДПРАВКИ.

  • Sentori di frutta secca, noci nocciole mandorle
  • the, liquirizia, pepe, chiodi di garofano
Регионални представители

Централен офис:

Еспресо Италиано ЕООД София 1839, кв. Враждебна, ул. 1-ва N°7

Мобилен +359 892 234 478        Телефон: +359 2 808 29 19        факс: +359 2 808 29 30         office@pellinicaffe.bg

Регионални представители:

Valid XHTML 1.0 Transitional Facebook Twitter Google Plus